Υψηλής ποιότητας μετασχολικά μαθήματα, 5 φορές φτηνότερα

Το Memby είναι μια πλατφόρμα ομαδικής διδασκαλίας, όπου τα παιδιά μπορούν να βελτιώσουν τις σχολικές τους επιδόσεις με τη βοήθεια των καλύτερων καθηγητών της χώρας και τη χρήση έξυπνων διαδραστικών μεθόδων. Είναι ένα μοναδικό σχολείο ... και είναι 5 φορές φτηνότερο από ένα φροντιστήριο!

Προς σελίδα μαθητών

4000+

Μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου

6000+

Μαθήματα σε live-streaming

48

Νέοι, κορυφαίοι καθηγητές

24

Μαθήματα

Γιατί το Memby είναι η μετασχολική εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα να αναδείξει τις ικανότητές των παιδιών σας;

Οι καλύτεροι καθηγητές της χώρας

Επιλέγουμε προσεκτικά τους καθηγητές, ώστε τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να μάθουν από νέους, συναρπαστικούς επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων αποφοίτων κορυφαίων Πανεπιστημίων, Διδάκτορες, νικητές επιστημονικών ολυμπιάδων και δημοσιευμένους συγγραφείς.

Διαδραστικά, ζωντανά μαθήματα online

Μαθήματα σε ζωντανή μετάδοση από νέους καθηγητές που αγαπούν να προσφέρουν έμπνευση και βοήθεια. Έξυπνες διαδραστικές τεχνολογίες & ζωντανά chats, ώστε κανείς να μη νιώθει απομονωμένος. Παιχνίδια ερωτήσεων μετά το μάθημα, που τεστάρουν το επίπεδο των γνώσεων.

Διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και ομάδες

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν μαθαίνουν με τον δικό τους ρυθμό. Οι τάξεις διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας και η μάθηση μεταξύ ομοτίμων τους, τα βοηθάει να βελτιωθούν χωρίς περιττή πίεση.

Αρχειοθετημένες βιντεοσκοπήσεις μαθημάτων

Τα μαθήματα σε ζωντανή μετάδοση είναι πάντα πιο αποτελεσματικά, αλλά αν τα παιδιά σας δεν μπορέσουν να το παρακολουθήσουν έγκαιρα, ή χρειάζονται επανάληψη, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής βιντεοσκόπησης, όσες φορές θέλουν ή χρειάζονται.

Επιπλέον 1-προς-1 βοήθεια από τους καθηγητές του Memby

Αν κάποιο παιδί συνεχίζει να έχει δυσκολίες εκμάθησης ή κατανόησης ενός θέματος, οι καθηγητές του Memby είναι πάντα στη διάθεση των μαθητών μετά τα μαθήματα, για επιπλέον 1-προς-1 χρόνο μέσω της εφαρμογής Discord.

Μια δυνατή κοινότητα από συμμαθητές και φίλους

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σχολείο γεμάτο με ενθουσιώδεις συμμαθητές και φίλους που μαθαίνουν μαζί! Επιπλέον μαθήματα, ομαδικές εργασίες, εβδομαδιαίες εκδηλώσεις της κοινότητας και πολλά ακόμα, μόνο στην κοινότητα Memby στο Discord!

Αλλά μην ακούτε εμάς, αφήστε τα παιδιά σας να αποφασίσουν!

Κάντε εγγραφή

Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και συνδέστε τους λογαριασμούς των παιδιών σας.

Επιλέξτε ένα μάθημα

Επίλεξτε σχολικά μαθήματα στα οποία τα παιδιά σας χρειάζονται βοήθεια ή μαθήματα που τους κινούν το ενδιαφέρον.

Γιoρτάστε τα αποτελέσματα!

Επετεύχθη με τη βοήθεια και το πάθος των νέων καθηγητών και μια κοινότητα παιδιών με το ίδιο όραμα.

Η πρώτη εβδομάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Από 2.5€ το μάθημα!

1 σχολικό μάθημα=20€/μήνα*

* Πληρώνοντας έναν μήνα προκαταβολικά, για 8 μαθήματα (20€ σύνολο)

Περιλαμβάνει:

 • 4 ή 8 μαθήματα σε LIVE-STREAM

 • Αρχειοθετημένες βιντεοσκοπήσεις μαθημάτων

 • Επιπρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό

 • Παιχνίδια ερωτήσεων (quiz) -Σύντομα...

 • Εξυπηρέτηση πελατών

Δοκίμασέ το δωρεάν 14 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Μαθήματα

 • Μαθηματικά
 • Φυσική
 • Νέα Ελληνικά
 • Χημεία
 • Αρχαία Ελληνικά
 • Βιολογία

Τι λένε άλλοι γονείς και παιδιά για την πλατφόρμα Memby?

Περισσότεροι από 4000 μαθητές αγαπούν το Memby!

Έχοντας δοκιμάσει τη πιλοτική version του Memby, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα εκμάθησης με επιπλέον θετικό το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλες τις διδασκαλίες βιντεοσκοπημένες. Τα μαθήματα είναι επίσης ενδιαφέροντα και οι καθηγητές νέοι και πάντα καλοδιάθετοι.

ΣτέλλαΔράμα
ΣουζάναΑθήνα
ΜυρτώΘεσαλλονίκη
ΣοφίαΘεσαλλονίκη
ΣτέλλαΔράμα
ΣουζάναΑθήνα
ΜυρτώΘεσαλλονίκη
ΣοφίαΘεσαλλονίκη
ΣτέλλαΔράμα
ΣουζάναΑθήνα
ΜυρτώΘεσαλλονίκη
ΣοφίαΘεσαλλονίκη
Δοκίμασέ το δωρεάν

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα στο Memby;
Μια θεματική ενότητα κοστίζει 20 ευρώ για 1 μήνα. Αυτό περιλαμβάνει live stream διδασκαλία 1 ή 2 φορές την εβδομάδα, πρόσβαση σε όλες τις βιντεοσκοπήσεις του μαθήματος και συμπληρωματική βοήθεια μέσα σε 24 ώρες. Εάν αγοράσεις πάνω από 1 θεματική ενότητα ή πακέτο 3 ή 6 μηνών, υπάρχει έκπτωση στο τελικό ποσό!
Ποιες σχολικές τάξεις είναι διαθέσιμες στο Memby;
Προς το παρόν διδάσκουμε μαθητές από Α’ Γυμνασίου έως Β’ Λυκείου
Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή στο Memby;
Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο https://app.memby.gr/ Μόλις δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου, συνδέσου στην πλατφόρμα διδασκαλίας όπου θα βρεις πληροφορίες για όλα τα μαθήματα, το πρόγραμμα της τάξης σου, και μπορείς να διαλέξεις 3 μαθήματα να δοκιμάσεις ΔΩΡΕΑΝ για 1 εβδομάδα!
Τα μαθήματα γίνονται ατομικά ή σε ομάδες;
Τα μαθήματα διεξάγονται σε γκρουπ, σε μορφη διαδραστικής διάλεξης!
Που θα βρω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της τάξης μου;
Μπορείς να βρεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της τάξης σου στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στην πλατφόρμα διδασκαλίας Memby, αν πατήσεις τον σύνδεσμο "Πρόγραμμα"
Κάνετε προετοιμασία μαθητών για Πανελλήνιες Εξετάσεις;
Στα μαθήματα της Β'Λυκείου οι καθηγητές βασίζονται στην ύλη προσανατολισμού και μελλοντικά θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε το πρόγραμμα της Memby για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Θέλω να κάνω Ολυμπιάδες Μαθηματικών, τι πρέπει να αγοράσω;
Κάποιος που αγοράζει την θεματική ενότητα "Μαθηματικά" έχει πρόσβαση στα κανονικά μαθηματικά της τάξης του, στο Δύσκολο επίπεδο μαθηματικών της τάξης του, αλλά και στην προετοιμασία για Μαθηματικές Ολυμπιάδες!
Τα θέματα που διδάσκονται στο Memby συμπίπτουν με τα θέματα που διδάσκονται στα σχολεία;
Εξαρτάται από το σχολείο και το πρόγραμμα σπουδών των μαθητών. Ωστόσο, καλύπτουμε ολόκληρο το σχολικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και επικεντρωνόμαστε στην καλύτερη κατανόηση των θεμάτων που είναι πιο σημαντικά για τους μαθητές.
Πώς μπαίνω στο μάθημα την ώρα της ζωντανής μετάδοσης;
Μετά την εγγραφή σου στην πλατφόρμα Memby (http://app.memby.gr), κάτω απο την ενότητα "Τα μαθήματα μου", θα φαίνεται η επόμενη ώρα και ημερομηνία ζωντανής διάλεξης της θεματικής ενότητας που έχεις αγοράσει. Την ώρα του μαθήματος, απλά πάτα "Προβολή" πάνω στο μάθημα.
Σε τι μορφή είναι το μάθημα; Θα φαίνομαι στο βίντεο;
Το μάθημα είναι σε μορφή διάλεξης, που σημαίνει πως είναι ένας καθηγητής με πολλούς μαθητές. Οι μαθητές δεν φαίνονται σε βίντεο, ούτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μικρόφωνό τους, εκτός εαν επιλέξουν να "σηκώσουν το χέρι τους", και τους δώσει ο καθηγητής την άδεια. Τότε θα φανούν σε όλη την τάξη με βίντεο και μικρόφωνο, και θα μπορούν να συζητήσουν με τον καθηγητή απευθείας!
Τι ώρες γίνονται τα μαθήματα;
Τα μαθήματα διεξάγονται τα απογεύματα, μεταξύ 16:00 και 21:00.
Οι βιντεοσκοπήσεις προηγούμενων μαθημάτων έχουν έξτρα κόστος;
Όχι, συμπεριλαμβάνονται όλα στην συνδρομή, έτσι ώστε να μπορείς να ξαναδείς τις βιντεοσκοπήσεις των μαθημάτων που έχεις αγοράσει.
Πώς μπορώ να συνδεθώ με την κοινότητα του Memby στο Discord;
Όταν συνδεθείς με τον λογαριασμό σου (https://app.memby.gr/dash/home), θα βρεις το εικονίδιο της εφαρμογής του Discord στο κάτω μέρος της σελίδας και το κουμπί “Βρες μας” στα δεξιά.

Έλα στην κοινότητα των 4000+ συμμαθητών και μελλοντικών φίλων!

Βρες μας στο Discord
discord peoples

discord visual